Desserter Slut maden af med noget sødt. Desserter 1 stk. hjemmelavet pandekage med Grand Marnier creme og valnødder eller med jordbærcreme 55,- Fløderand med kirsebærsauce 55,- Jordbær-, hindbær- eller blåbærfromage 55,- Citron-, appelsin-, eller ananasfromage 55,- Mocca- eller ferskenfromage 55,- Kirsebærfromage på makronbund 60,- Hjemmelavet isrand med jordbær eller hindbærsauce 60,- Karamelrand med karamelsauce og fersken 60,- Creme brulé 60,-Nøddetærte med frisk frugt og rørt is eller rørt creme fraiche 70,- Desserter Pannecotta med årstidens smag eller efter ønske 55,- Ostelagkage med kirsebærtop 50,- Romfromage med kirsebærsauce 60,- Kanel is med frugter og blåbær coulli 60,- Jordbær eller hindbær i gele med råcreme med makroner 60,- Frugttærte med rørt creme fraiche eller softice 70,- 3 stk. hjemmelavede pandekager med syltetøj, sukker, is 60,- Ris a la mande med kirsebærsauce 55,- Rubinsteinerkage med små flødeboller 65,- Jordbær Romanoff med softice 70,- Nøddekurv med frisk frugt og softice 75,- Brownie med frugter og softice 70,- Trifili med jordbær, abrikos eller svesker 55,-