Desserter

Slut maden af med noget sødt.

kage
cheese cake
creme brule
Desserter
  • 1 stk. hjemmelavet pandekage med Grand Marnier creme og valnødder eller med jordbærcreme 55,-
  • Fløderand med kirsebærsauce 55,-
  • Jordbær-, hindbær- eller blåbærfromage 55,-
  • Citron-, appelsin-, eller ananasfromage 55,-
  • Mocca- eller ferskenfromage 55,-
  • Kirsebærfromage på makronbund 60,-
  • Hjemmelavet isrand med jordbær eller hindbærsauce 60,-
  • Karamelrand med karamelsauce og fersken 60,-
  • Creme brulé 60,-
  • Nøddetærte med frisk frugt og rørt is eller rørt creme fraiche 70,-
panna cotta
Desserter
  • Pannecotta med årstidens smag eller efter ønske 55,-
  • Ostelagkage med kirsebærtop 50,-
  • Romfromage med kirsebærsauce 60,-
  • Kanel is med frugter og blåbær coulli 60,-
  • Jordbær eller hindbær i gele med råcreme med makroner 60,-
  • Frugttærte med rørt creme fraiche eller softice 70,-
  • 3 stk. hjemmelavede pandekager med syltetøj, sukker, is 60,-
  • Ris a la mande med kirsebærsauce 55,-
  • Rubinsteinerkage med små flødeboller 65,-
  • Jordbær Romanoff med softice 70,-
  • Nøddekurv med frisk frugt og softice 75,-
  • Brownie med frugter og softice 70,-
  • Trifili med jordbær, abrikos eller svesker 55,-