Desserter

Slut maden af med noget sødt.

kage
cheese cake
creme brule
Desserter
  • 1 stk. hjemmelavet pandekage med Grand Marnier creme og valnødder eller med jordbærcreme 50,-
  • Fløderand med kirsebærsauce 50,-
  • Jordbær-, hindbær- eller blåbærfromage 50,-
  • Citron-, appelsin-, eller ananasfromage 50,-
  • Mocca- eller ferskenfromage 50,-
  • Kirsebærfromage på makronbund 55,-
  • Hjemmelavet isrand med jordbær eller hindbærsauce 55,-
  • Karamelrand med karamelsauce og fersken 55,-
  • Creme brulé 55,-
panna cotta
Desserter
  • Pannecotta med årstidens smag eller efter ønske 50,-
  • Ostelagkage med kirsebærtop 45-
  • Romfromage med kirsebærsauce 55,-
  • Kanel is med frugter og blåbær coulli 55,-
  • Jordbær eller hindbær i gele med råcreme med makroner 55,-
  • Frugttærte med rørt creme fraiche eller softice 65,-
  • 3 stk. hjemmelavede pandekager med syltetøj, sukker, is 55,-
  • Ris a la mande med kirsebærsauce 50,-
  • Rubinsteinerkage med små flødeboller 60,-
  • Jordbær Romanoff med softice 65,-
  • Nøddekurv med frisk frugt og softice 70,-
  • Brownie med frugter og softice 65,-
  • Trifili med jordbær, abrikos eller svesker 50,-