Desserter Slut maden af med noget sødt. Desserter 1 stk. hjemmelavet pandekage med Grand Marnier creme og valnødder eller med jordbærcreme 50,- Fløderand med kirsebærsauce 50,- Jordbær-, hindbær- eller blåbærfromage 50,- Citron-, appelsin-, eller ananasfromage 50,- Mocca- eller ferskenfromage 50,- Kirsebærfromage på makronbund 55,- Hjemmelavet isrand med jordbær eller hindbærsauce 55,- Karamelrand med karamelsauce og fersken 55,- Creme brulé 55,- Desserter Pannecotta med årstidens smag eller efter ønske 50,- Ostelagkage med kirsebærtop 45- Romfromage med kirsebærsauce 55,- Kanel is med frugter og blåbær coulli 55,- Jordbær eller hindbær i gele med råcreme med makroner 55,- Frugttærte med rørt creme fraiche eller softice 65,- 3 stk. hjemmelavede pandekager med syltetøj, sukker, is 55,- Ris a la mande med kirsebærsauce 50,- Rubinsteinerkage med små flødeboller 60,- Jordbær Romanoff med softice 65,- Nøddekurv med frisk frugt og softice 70,- Brownie med frugter og softice 65,- Trifili med jordbær, abrikos eller svesker 50,-