Hovedretter

okse
kylling
wienerschnitzel
Hovedretter 
  • Schnitzel af svinemørbrad med ærter, pom saute, dreng, skysauce eller smørsauce 125,-
  • Indbagt kyllingebryst i butterdej med mix salat og urtedressing 130,-
  • Kylling stegt som vildt med tyttebær og waldorf, brunede og hvide kartofler og sauce 135,-
  • Wienerschnitzel af kalvefilet med pom saute, ærter, dreng, skysauce eller smørsauce 165,-
  • Nakkefilet stegt som vildt med tyttebær og waldorf, brunede og hvide kartofler, sauce 155,- 
  • Krydderstegt nakkefilet med saute af årstidens grøntsager, persillekartofler og champignonsauce 155,-
  • Sprængt nakkefilet med årstidens sauterede grøntsager, fløde-peberrodssauce og persillekartofler 155,-
  • Krydderstegt svinekam med tilbehør efter ønske 165,-
  • Svinekam med sprød svær, rødkål, svesker, asier, gele, brundede og hvide kartfoler, sauce 165,-
helstegt pattegris
Hovedretter
  • Andesteg med rødkål, svesker, asier, gele, brunede og hvide kartofler, sauce 190,-
  • Hakkeplankebøf med hvidløgssmør, grillet tomat, champignon, mix salat og tomatdressing 135,-
  • Plankebøf af oksefilet med hvidløgssmør, grillet tomat, champignon, mix salat og dressing 175,-
  • Kalvesteg stegt som vildt med tyttebær og waldorf, brunede og hvide kartofler, sauce 172,- 
  • Oksesteg stegt med glaserede løg, harictverts, asier, gele, hvide kartofler, sauce 172,-
  • Lammekølle med langtidsbagte hvidløg, grøntsager, creme kartofler, sauce, mintgele 200,-
  • Kalvecoulotte med tilbehør efter ønske 205,-
  • Helstegt pattegris med 2 valgfrie salater, 2 slags kartofler, 2 slags dressinger, focacciabrød 210,-
  • Helstegt kalvefilet med tilbehør efter ønske 220,-
  • Helstegt oksehøjreb med tilbehør efter ønske 220,-
lakseret
Hovedretter
  • Helstegt lammefilet stegt med hvidløg, rosmarin, timian, sauterede grøntsager, pom Risole, portvinsky 250,-
  • Helstegt oksemørbrad med saute af årstidens grøntsager, ristede champignons, grillet tomat, små kartofler med pesto og parmesanflager samt cremet pebersauce 230,-
  • Helstegt kalvemørbrad saute af årstidens grøntsager, ristede champignons, grillet tomat, små ristede kartofler, cremet dildsauce 230,-
  • Helstegt krondyrfilet som vildt, tyttebær, waldorff, brunede og hvide kartofler, flødesauce 310,-
  • 2 stk. stegte duer med tyttebær, waldorff, brunede og hvide kartofler, flødesauce 375,-
  • Risted laks og tigerrejer med sauterede grøntsager, persillekartofler og spinatcreme 210,-
  • Pocheret letsaltet torskeryg med sauterede grøntsager, dild kartofler samt cremet flødesause med peberrod og kapers 210,-
  • Glaseret skinke (3 skiver) med mix salat, tomatdressing, bordelaise, cremekartofler 165,-