Hovedretter



Hovedretter
- Schnitzel af svinemørbrad med ærter, pom saute, dreng, skysauce eller smørsauce 125,-
- Indbagt kyllingebryst i butterdej med mix salat og urtedressing 130,-
- Kylling stegt som vildt med tyttebær og waldorf, brunede og hvide kartofler og sauce 135,-
- Wienerschnitzel af kalvefilet med pom saute, ærter, dreng, skysauce eller smørsauce 165,-
- Nakkefilet stegt som vildt med tyttebær og waldorf, brunede og hvide kartofler, sauce 155,-
- Krydderstegt nakkefilet med saute af årstidens grøntsager, persillekartofler og champignonsauce 155,-
- Sprængt nakkefilet med årstidens sauterede grøntsager, fløde-peberrodssauce og persillekartofler 155,-
- Krydderstegt svinekam med tilbehør efter ønske 165,-
- Svinekam med sprød svær, rødkål, svesker, asier, gele, brundede og hvide kartfoler, sauce 165,-

Hovedretter
- Andesteg med rødkål, svesker, asier, gele, brunede og hvide kartofler, sauce 190,-
- Hakkeplankebøf med hvidløgssmør, grillet tomat, champignon, mix salat og tomatdressing 135,-
- Plankebøf af oksefilet med hvidløgssmør, grillet tomat, champignon, mix salat og dressing 175,-
- Kalvesteg stegt som vildt med tyttebær og waldorf, brunede og hvide kartofler, sauce 172,-
- Oksesteg stegt med glaserede løg, harictverts, asier, gele, hvide kartofler, sauce 172,-
- Lammekølle med langtidsbagte hvidløg, grøntsager, creme kartofler, sauce, mintgele 200,-
- Kalvecoulotte med tilbehør efter ønske 205,-
- Helstegt pattegris med 2 valgfrie salater, 2 slags kartofler, 2 slags dressinger, focacciabrød 210,-
- Helstegt kalvefilet med tilbehør efter ønske 220,-
- Helstegt oksehøjreb med tilbehør efter ønske 220,-

Hovedretter
- Helstegt lammefilet stegt med hvidløg, rosmarin, timian, sauterede grøntsager, pom Risole, portvinsky 250,-
- Helstegt oksemørbrad med saute af årstidens grøntsager, ristede champignons, grillet tomat, små kartofler med pesto og parmesanflager samt cremet pebersauce 230,-
- Helstegt kalvemørbrad saute af årstidens grøntsager, ristede champignons, grillet tomat, små ristede kartofler, cremet dildsauce 230,-
- Helstegt krondyrfilet som vildt, tyttebær, waldorff, brunede og hvide kartofler, flødesauce 310,-
- 2 stk. stegte duer med tyttebær, waldorff, brunede og hvide kartofler, flødesauce 375,-
- Risted laks og tigerrejer med sauterede grøntsager, persillekartofler og spinatcreme 210,-
- Pocheret letsaltet torskeryg med sauterede grøntsager, dild kartofler samt cremet flødesause med peberrod og kapers 210,-
- Glaseret skinke (3 skiver) med mix salat, tomatdressing, bordelaise, cremekartofler 165,-