Månedens menu Ny menu hver måned. Tilpasset med de råvarer der er aktuelle for sæsonen. Januar: 285,- pr. kuvert Kold fisk på ananasring, karrymayonaise, rejer og flutes Krydderstegt svinekam med speltsalat med oliven, fetaost, ristede champignons og cherrytomater Creme kartofler og krydret skysauce Fløderand med kirsebærsauce Tomatsuppe med porrer, bacon og flutes Februar: 285,- pr. kuvert Tunmousse på sprød salat pyntet med rejer, urtecreme og flutes Glaseret skinke med sauterede grøntsager og creme kartofler samt rødvinsauce Moccafromage med ferskenfileter Tomatsuppe med porrer, bacon og flutes Marts: 325,- pr. kuvert Varm røget laks med bearnaisedressing samt flutes Oksesteg med glaserede løg, bønner, asier og gele Nøddekurv med frisk frugt og softice Aspargessuppe med pølsehorn April: 325,- pr. kuvert Røget laks om asparges hertil spinatcreme og flutes Kalveculotte med indbagte urtekartofler, dampede grøntsager og fløde-champignonsauce Frugttærte med frisk frugt hertil cremefraiche med vanilie Karrysuppe med ferskenfileter, kyllingebryst og flutes Maj: 305,- pr. kuvert Rejecocktail med tomatdressing og flutes Kalvesteg stegt som vildt med tyttebær, waldorfsalat, brunede og hvide kartofler og sauce Pannecotta med coulli af blåbær Klar suppe med grøntsager, kød og melboller og suppehorn Juni: 315,- pr. kuvert Røget laks om asparges med spinatflødecreme Krydderstegt nakkefilet med saute af årstidens grøntsager, paste, små persillekartofler, champignonsauce Nøddekurv med frisk frugt og rørt is Minestrone med flutes Juli: 305,- pr. kuvert Rejer på salat og advocadobund, hvidløgscreme og flutes Letsaltet svinekam med årstidens friske grøntsager, tomat med flødepeberrod, peberrodsauce, persillekartofler Pannecotta med smag af sommer Champignonsuppe med flutes August: 375,- pr. kuvert Salat med grillet laks og rugchips Helstegt kalvemørbrad, grillede grøntsager, pasta i hvidløgscreme, humus- bulgursalat Små ristede kartofler, pesto, parmesan flager og skysauce Kanelis med friske frugter Kartoffelsuppe med bacon og flutes September: 385,- pr. kuvert Tunsalat af frisk stegt tun med sesam, salat og flutes Indbagt lammefilet med årstidens grøntsager, pom anne, maderiasauce Æblepie med kanel, nødder og rørt is Karrysuppe med kylling, rejer, porrer, peberfrugt, ferskenfileter og flutes Oktober: 280,- pr. kuvert Carpaccio af oksefilet, sennepsolie dressing, kapers, peberrod og parmesan flager Ristet laks med sauce bernaise, salat efter årstiden, dressing, saute af tomater og champignon, stegte kartofler Pandekager med Grand Marnier creme Aspargessuppe med flutes November: 355,- pr. kuvert Laksepate med hummerhaledressing Oksefilet med efterårs grøntsager, grillet champignons, ovnbagt kartoffel, hvidløgssmør, sauce bordelaise Fløderand med fersken og karamelsauce Klar suppe med boller og grøntsager December: 315,- pr. kuvert Varm røget laks med bearnaisecreme og flutes Glaseret skinke med spinatcreme, sukker brunede kartofler, hvide kartofler, sennep, bordelaise, lækker salat med nødder Ris a la mande med kirsebærsauce Aspargessuppe med pølsehorn