Månedens menu

Ny menu hver måned. Tilpasset med de råvarer der er aktuelle for sæsonen. 

glaseret
panna cotta
svinekam
Januar: 285,- pr. kuvert
  • Kold fisk på ananasring, karrymayonaise, rejer og flutes
  • Krydderstegt svinekam med speltsalat med oliven, fetaost, ristede champignons og cherrytomater
  • Creme kartofler og krydret skysauce
  • Fløderand med kirsebærsauce
  • Tomatsuppe med porrer, bacon og flutes
skinke
Februar: 285,- pr. kuvert
  • Tunmousse på sprød salat pyntet med rejer, urtecreme og flutes
  • Glaseret skinke med sauterede grøntsager og creme kartofler samt rødvinsauce
  • Moccafromage med ferskenfileter
  • Tomatsuppe med porrer, bacon og flutes
lakseret
Marts: 325,- pr. kuvert
  • Varm røget laks med bearnaisedressing samt flutes
  • Oksesteg med glaserede løg, bønner, asier og gele
  • Nøddekurv med frisk frugt og softice
  • Aspargessuppe med pølsehorn
okse
April: 325,- pr. kuvert
  • Røget laks om asparges hertil spinatcreme og flutes
  • Kalveculotte med indbagte urtekartofler, dampede grøntsager og fløde-champignonsauce
  • Frugttærte med frisk frugt hertil cremefraiche med vanilie
  • Karrysuppe med ferskenfileter, kyllingebryst og flutes
Maj: 305,- pr. kuvert
  • Rejecocktail med tomatdressing og flutes
  • Kalvesteg stegt som vildt med tyttebær, waldorfsalat, brunede og hvide kartofler og sauce
  • Pannecotta med coulli af blåbær
  • Klar suppe med grøntsager, kød og melboller og suppehorn
laks
Juni: 315,- pr. kuvert
  • Røget laks om asparges med spinatflødecreme
  • Krydderstegt nakkefilet med saute af årstidens grøntsager, paste, små persillekartofler, champignonsauce
  • Nøddekurv med frisk frugt og rørt is
  • Minestrone med flutes
rejer
Juli: 305,- pr. kuvert
  • Rejer på salat og advocadobund, hvidløgscreme og flutes
  • Letsaltet svinekam med årstidens friske grøntsager, tomat med flødepeberrod, peberrodsauce, persillekartofler
  • Pannecotta med smag af sommer
  • Champignonsuppe med flutes
oksefilet
August: 375,- pr. kuvert
  • Salat med grillet laks og rugchips
  • Helstegt kalvemørbrad, grillede grøntsager, pasta i hvidløgscreme, humus- bulgursalat
  • Små ristede kartofler, pesto, parmesan flager og skysauce
  • Kanelis med friske frugter
  • Kartoffelsuppe med bacon og flutes
suppe
September: 385,- pr. kuvert
  • Tunsalat af frisk stegt tun med sesam, salat og flutes
  • Indbagt lammefilet med årstidens grøntsager, pom anne, maderiasauce
  • Æblepie med kanel, nødder og rørt is
  • Karrysuppe med kylling, rejer, porrer, peberfrugt, ferskenfileter og flutes
carpaccio
Oktober: 280,- pr. kuvert
  • Carpaccio af oksefilet, sennepsolie dressing, kapers, peberrod og parmesan flager
  • Ristet laks med sauce bernaise, salat efter årstiden, dressing, saute af tomater og champignon, stegte kartofler
  • Pandekager med Grand Marnier creme
  • Aspargessuppe med flutes
oksefilet2
November: 355,- pr. kuvert
  • Laksepate med hummerhaledressing
  • Oksefilet med efterårs grøntsager, grillet champignons, ovnbagt kartoffel, hvidløgssmør, sauce bordelaise
  • Fløderand med fersken og karamelsauce
  • Klar suppe med boller og grøntsager
glaseret
December: 315,- pr. kuvert
  • Varm røget laks med bearnaisecreme og flutes
  • Glaseret skinke med spinatcreme, sukker brunede kartofler, hvide kartofler, sennep, bordelaise, lækker salat med nødder
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Aspargessuppe med pølsehorn