Retter - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Retter

Tag selv bord

Menu 1 Pris Pr.Couvert 210,00
Helstegt Oksefilet
Indbagt Kylling bryst I Butterdej
Lækker Mix Salat Med Oliven
Melonsalat Med Feta Ost
Urtedressing
Creme Kartofler
Sauce Bordelaise
Focasiabrød

 

Menu 2 Pris Pr.Couvert 248,00
Laksepate Med Hummerhalecreme
Helstegt Oksefilet
Lammekølle Og Mint Gele
Tomatsalat Med Feta Ost
Tha Ziki
Humus-Bulgur Salat
Lækker Salat Med Oliven Urtedressing
Sauce Bordelaise
Focasiabrød

 

Menu 3 Pris Pr.Couvert 340,00
Varm Røget Laks Med Bearnaise dressing
Helstegt Oksefilet
Krydret Stegt Svinekam
Bønnesalat-Melonsalat
Lækker Mix Salat Med Oliven
Tomatdressing
Kartoffelsalat Eller Creme Kartofler
Små Sesam Ristede Kartofler
Sauce Bordelaise
Brownie Og Marinerede Jordbær-Soft Ice
Flutes, Smør

 

Menu 4 Pris Pr.Couvert 175,00
Tapas
Bruchetta Med Citronstegt Kyllingbryst-Oliven Tapanade
Focasiabrød Med Tunmousse-Rejer
Bruchetta Med Laks
Focasiabrød Med Skive Af Rosastegt Kalvemørbrad
Pesto-Semi Drye Tomater-Parmesanflager
Lille Ostetærte Med Seranoskinke-Hvidløgscreme
Frugttærte Eller 2 Slags Ost
Tapas Menu Kan Ædres Efter Atale

 

Menu 5 Pris Pr.Couvert 190,00
Hel Glaseret Skinke
Fyldt Skinke Mørbrad Med Gedeost-Champignons-Peberfrugt
Samt Seranoskinke
Brocolisalat-Mix Salat Med Frugt Og Fetaost Og Oliven
Små Sesam Ristede Kartofler
Sauce Bordelaise
Focasiabrød

 

Menu 6 Pris Pr.Couvert 230,00
Marinerede Tigerrejer På Salatbund-Hvidløgscreme
Rispapir Rulle Med Kylling Og Grønsager –Sød Chili-Soya
Kold Roastbeuf Med Kold Kartoffelsalat Oliven Tapanade
Ostetærte Med Seranoskinke-Hvidløgscreme
Pannecotte Med Jodbærgele
Focasiabrød

 

Menu 7 Pris Pr.Couvert 295,00
Kold Varmrøget Laks Med Peberrod dressing
Rispapir Med Store Rejer Og Grønsager Sød Chilisauce
Cæsarsalat-Kylling-Parmesanost-Croutons-Dressing
Gratineret Polenta Med Peperoni skiver-Svampe (Varm)
Lammekølle-Hvidløg-Rosmarin Samt Stegte Grønsager
Kalvemørbrad Medaljon-Langtidsbagte Tomater
Rå Marinerede Grønsager-Urtecreme
Små Sessan stegte Kartofler
Sauce Bordelaise
Focassiebrød

 


Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu