Nye og udenlandske retter - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Nye og udenlandske retter

Tag selv bord

Menu 1 Pris Pr. Couvert 250,00
Moussaka
Kalveragout Med Løg Og Grønsager
Græske Frikadeller
Helstegt Lammekølle (Langtidsstegt)
Stegt Kyllingeunderlår
Kartoffelmos Med Hvidløg
Bulgursalat
Græsk Bondesalat Og Dressing
Lækre Rå Marinerede Grønsager
Tzatziki
Focasiabrød

 

Menu 2 Italiensk Mad - Pris Pr.Couvert 360,00
Tapenade Af Oliven-Tomater Og Svampe
Hertil Ristede Rugbrød
Varm Røget Laksmousse På Sprøde Grønsager Og Selleri Chips
Vitello Tonato Tun-Kapersfrugt-Cremesauce Med Ureter
Kyllingelår Med Rosmarinkartofler-Hvidløg-Bacon
Lamme culotte Stegt Med Timian-Citron-Hele Hvidløg-På Sauterede Grønsager Med Basilikum
Helstegt Kalvemørbrad Med Kapers-Tomater-Hvidløg-Persille-I Egen Sky-Parmesanflager
Små Stegte Kartofler Med Sesam
Salat Med Tomater-Moserella-Rødløg-Pinjekærner-Pesto
Cæsarsalat-Sprød Kål-Parmesanost-Croutons-Bagte Tomater-Sprødstegt Seranoskinke-Dressing Med Ansjoser
Rå Marinerede Grønsager Efter Årstiden-Urtecreme
Tiramisu Eller PanneCotte Eller Creme Brule
Focasiabrød Med Flagesalt

 

Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu