Nye og udenlandske retter - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Nye og udenlandske retter

Tag selv bord

Menu 1 Pris Pr. Couvert 190,00
Moussaka
Stifado
Lamme Coulotte
Ovnstegt Kylling
Græske Ovnstegte Kartofler
Græsk Salat Og Dressing
Tzatziki
Focasiabrød

 

Menu 2 Pris Pr. Couvert 200,00
Moussaka
Kalveragout Med Løg Og Grønsager
Græske Frikadeller
Helstegt Lammekølle (Langtidsstegt)
Stegt Kyllingeunderlår
Kartoffelmos Med Hvidløg
Bulgursalat
Græsk Bondesalat Og Dressing
Lækre Rå Marinerede Grønsager
Tzatziki
Focasiabrød

 

Menu 3 Pris Pr. Couvert 240,00
Uden Dessert 210 Kr

Helstegt Oksefilet
Lammecoulotte
Ovnstegt Kylling Med Grønsager
Tomatsalat Med Fetaost
Græsk Salat Med Dressing
Små Stegte Kartofler Med Pesto Og Rukola
Creme Kartofler
Skysauce
Dessert Efter Ønske

 

Menu 4 Italiensk Mad - Pris Pr.Couvert 250,00
Varm Røget Laks Med Avocados creme
Gratineret Stegt Kylling Med Moserella-Tomat-Parmesanflager (Kold)
Gratineret Polenta Med Ristede Peperoniskiver Og Svampe (Varm)
Vinter Salat Med Fennikel Og Appelsiner Eller Sæsonens Salat
Bønnesalat Med Fetaost
Små Ristede Kartofler Med Herpes De Provence
Sauterede Rodfrugter
Lasagne Med Kødsauce (Varm)
Teramisu Eller Pannecotte Med Frugt

 

Menu 5 Italiensk Mad - Pris Pr.Couvert 360,00
Tapenade Af Oliven-Tomater Og Svampe
Hertil Ristede Rugbrød
Varm Røget Laksmousse På Sprøde Grønsager Og Selleri Chips
Vitello Tonato Tun-Kapersfrugt-Cremesauce Med Ureter
Kyllingelår Med Rosmarinkartofler-Hvidløg-Bacon
Lamme culotte Stegt Med Timian-Citron-Hele Hvidløg-På Sauterede Grønsager Med Basilikum
Helstegt Kalvemørbrad Med Kapers-Tomater-Hvidløg-Persille-I Egen Sky-Parmesanflager
Små Stegte Kartofler Med Sesam
Salat Med Tomater-Moserella-Rødløg-Pinjekærner-Pesto
Cæsarsalat-Sprød Kål-Parmesanost-Croutons-Bagte Tomater-Sprødstegt Seranoskinke-Dressing Med Ansjoser
Rå Marinerede Grønsager Efter Årstiden-Urtecreme
Tiramisu Eller PanneCotte Eller Creme Brule
Focasiabrød Med Flagesalt

 

Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu