Måndens menu - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Måndens menu

Måndens menu

Januar
Pris Pr.Couvert 250,00
Kold Fisk På Ananasring - Karrymayonaise - Rejer Og Flutes
Krydrestegt Svinekam Med Speltsalat Med Oliven - Fetaost - Ristede Champignons Og Cherrytomater
Creme Kartofler Og Krydret Skysauce
Fløderand Med Kirsebærsauce
Tomatsuppe Med Porer Og  Bacon - Flutes

Februar
Pris Pr.Couvert 250,00

Tunmousse På Sprød Salat Pyntet Med Rejer Hertil Urtecreme Og Flutes
Glaseret Skinke Med Sauterede Grønsager Og Creme Kartofler Samt Rødvinsauce
Moccafromage Med Ferskenfileer
Tomatsuppe Med Porer Og Bacon Samt Flutes


Marts
Pris Pr.Couvert 280,00

Varm Røget Laks Med Bernasedressing Samt Flutes
Oksesteg Med Glaserede Løg.Bønner,Asier,Gele
Nøddekurv Med Frisk Frugt Og Soft Ice
Aspargessuppe Med Pølsehorn


April
Pris Pr.Couvert 290,00
Røget Laks Om Asparges Hertil Spinatcreme Og Flutes
Kalve Culotte Med Indbagte Urtekartofler - Dampede Grønsager Og Fløde Champignonssauce
Frugttærte Med Frisk Frugt Herril Cremefraiche Med Vanilie
Karrysuppe Med Ferskernfileer - Kyllingbryst Og Flutes


Maj
Pris Pr.Couvert 264,00
Reje Coctail Med Tomatdressing Og Flutes
Kalvesteg Stegt Som Vildt Med Tyttebær - Waldorfsalat - Brunede - Hvide Kartofler Og Sauce
Pannecotte Med Coulli Af Blåbær
Klar Suppe Med Grønsager - Kød - Melboller Og Suppehorn


Juni
Pris Pr.Couvert 268,00
Røget Laks Om Asparges Med Spinatflødecreme
Krydderstegt Nakkefilet Med Saute Af Årstidens Grønsager Pasta -Små Persille Katofler-Små Persille Katofler-Champignonssauce
Nøddekurv Med Frisk Frugt Og Rørt Is
Minestrone Med Flutes


Juli
Pris Pr.Couvert 268,00
Rejer På Salat Og Advocaosbund-Hvidløgscreme-Flutes
Letsaltet Svinekam Med Årstidens Friske Grønsager-Tomat Med Flødepeberrod Peberrodsauce-Persille Kartofler
Pannecotte Med Smag Af Sommer
Champignonsuppe Med Flutes


August
Pris Pr.Couvert 328,00
Salat Med Grillet Laks Og Rugchips
Helstegt Kalvemørbrad-Grillede Grønsager-Pasta I Hvidløgscreme -Humus-Bulgursalat-
Små Ristede Katofler-Pesto-Parmesan Flager-Skysauce
Kanel Is Med Friske Frugter
Kartoffelsuppe Med Bacon-Flutes


September
Pris Pr.Couvert 328,00
Tun Dslst Af Frisk Stegt Tun Med Sesam-Salat-Flutes
Indbagt Lammefile Med Årstidens Grønsager-Pom Anne-Maderiasauce
Æblepie Med Kanel Og Nødder-Rørt Is
Karrysuppe Med Kylling-Rejer-Porer-Peberfrugt-Ferskenfileer-Flutes

Oktober
Pris Pr.Couvert 273,00

Capasio Af Oksefilet-Sennepolie Dressing-Kapers-Peberrod-Parmesanflager
Risted Laks Med Sauce Bernaise-Salat Efter Årstiden-Dressing Saute Af Tomater Og Champignons-Stegte Kartofler Med Hvidløg
Pandekager Med Grand Manierecreme
Aspargessuppe Med Flutes


November
Pris Pr.Couvert 301,00
Lakspate Med Hummerhale Dressing       
Oksefilet Med Efterårs Grønsager-Grill-Champignons Ovnbagt Katoffel-Hvidløgsmør-Sauce Bordelaise
Fløderand Med Fersken-Karamelsauce
Klar Suppe Med Boller Og Grønsager


December
Pris Pr.Couvert 264,00

Varm Røget Laks Med Bernaisecreme-Flutes        
Glaseret Skinke Med Spinatcreme-Sukker Brune Kartofler-Sennep Hvide Kartofler-Bordelaise-Lækker Salat Med Nødder og Jul                 
Ris A La Mande Med Kirsebærsauce        
Aspargesuppe Med Pølsehorn

Med venlig hilsen køkkenchef
Anders Knudsen

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu