Hoved menu
Januar
Pris Pr.Couvert 260,00
Kold Fisk På Ananasring -
Krydrestegt Svinekam Med Speltsalat Med Oliven -
Creme Kartofler Og Krydret Skysauce
Fløderand Med Kirsebærsauce
Tomatsuppe Med Porer Og Bacon -
Pris Pr.Couvert 260,00
Tunmousse På Sprød Salat Pyntet Med Rejer Hertil Urtecreme Og Flutes
Glaseret Skinke Med Sauterede Grønsager Og Creme Kartofler Samt Rødvinsauce
Moccafromage Med Ferskenfileer
Tomatsuppe Med Porer Og Bacon Samt Flutes
Marts
Pris Pr.Couvert 300,00
Varm Røget Laks Med Bernasedressing Samt Flutes
Oksesteg Med Glaserede Løg.Bønner,Asier,Gele
Nøddekurv Med Frisk Frugt Og Soft Ice
Aspargessuppe Med Pølsehorn
April
Pris Pr.Couvert 310,00
Røget Laks Om Asparges Hertil Spinatcreme Og Flutes
Kalve Culotte Med Indbagte Urtekartofler -
Frugttærte Med Frisk Frugt Herril Cremefraiche Med Vanilie
Karrysuppe Med Ferskernfileer -
Maj
Pris Pr.Couvert 275,00
Reje Coctail Med Tomatdressing Og Flutes
Kalvesteg Stegt Som Vildt Med Tyttebær -
Pannecotte Med Coulli Af Blåbær
Klar Suppe Med Grønsager -
Juni
Pris Pr.Couvert 290,00
Røget Laks Om Asparges Med Spinatflødecreme
Krydderstegt Nakkefilet Med Saute Af Årstidens Grønsager Pasta -
Nøddekurv Med Frisk Frugt Og Rørt Is
Minestrone Med Flutes
Juli
Pris Pr.Couvert 280,00
Rejer På Salat Og Advocaosbund-
Letsaltet Svinekam Med Årstidens Friske Grønsager-
Pannecotte Med Smag Af Sommer
Champignonsuppe Med Flutes
August
Pris Pr.Couvert 350,00
Salat Med Grillet Laks Og Rugchips
Helstegt Kalvemørbrad-
Små Ristede Katofler-
Kanel Is Med Friske Frugter
Kartoffelsuppe Med Bacon-
September
Pris Pr.Couvert 350,00
Tun Salat Af Frisk Stegt Tun Med Sesam-
Indbagt Lammefile Med Årstidens Grønsager-
Æblepie Med Kanel Og Nødder-
Karrysuppe Med Kylling-
Pris Pr.Couvert 250,00
Capasio Af Oksefilet-
Risted Laks Med Sauce Bernaise-
Pandekager Med Grand Manierecreme
Aspargessuppe Med Flutes
November
Pris Pr.Couvert 325,00
Lakspate Med Hummerhale Dressing
Oksefilet Med Efterårs Grønsager-
Fløderand Med Fersken-
Klar Suppe Med Boller Og Grønsager
December
Pris Pr.Couvert 285,00
Varm Røget Laks Med Bernaisecreme-
Glaseret Skinke Med Spinatcreme-
Ris A La Mande Med Kirsebærsauce
Aspargesuppe Med Pølsehorn
Med venlig hilsen køkkenchef
Anders Knudsen