Jul og nytårsmenu 2020 - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Jul og nytårsmenu 2020

Måndens menu

Julefrokost Bestående Af 2020 - Pris Pr.Couvert 195,00 Kr.
MARINERET SILD MED ÆG OG TOMAT
KARRYSILD
SALTSTEGT SILD MED BLØDE LØG SENNEP OG RØDBEDER
VARMRØGET LAKS MED URTECREME
LUN LEVERPOSTEJ MED CHAMPIGNONS OG BACON
2 STK FRIKADELLER MED RØDKÅL  
2 STK TARTELET HØNS I ASPARGES  
RIS A LA MANDE MED KIRSEBÆRSAUCE
FRANSKBRØD-RUGBRØD-SMØR


Nytårsaftens Menu 2020 - Pris Pr.Couvert 325,00 Kr.
FORRET
SESAM STEGT TUN ANRETTET MED KAMMUSLING-BLÅMUSLING
SAMT CHAMPI REJER OG FRISKE GRØNNE SLIKASPARGES
HERTIL LÆKKERT KRYDRET BRØD OG SMØR

HOVEDRET
HELSTEGT KALVEMØRBRAD MED SAUTEREDE VINTERGRØNT
SMÅ GRILLEDE TOMATER OG CHAMPIGNONS
KARTOFFELTOPPE MED URTER OG FLØDE PEBERSAUCE

DESSERT
JORDBÆR ROMANOFF


Med venlig hilsen køkkenchef
Anders Knudsen

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu