Hovedretter - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Hovedretter

Retter hele året
 

Menu 1 Pris Pr.Couvert 100,00
Schnitzel Af Svinemørbadmed Pom Saute - Ærter - Dreng Og Skysauce

 

Menu 2 Pris Pr.Couvert 110,00
Indbagt Kyllingbryst I Butterdej Med Salat Og Dressing

 

Menu 3 Pris Pr.Couvert 100,00
Kylling Masala  Med Kikærtemos - Humus - Blandet Salat Og Bulgursalat

 

Menu 4 Pris Pr.Couvert 100,00
Oksekød Masala Med Blandet Salat Og Bulgursalat

 

Menu 5 Pris Pr.Couvert 120,00
Kylling Stegt Som Vildt Med Tyttebær - Waldorfsalat - Brunede Og Hvide Kartofler Og Sauce

 

Menu 6 Pris Pr.Couvert 140,00
Wienerschnitzel Af Kalvekød Hertil Pom Saute - Ærter Med Skysauce Og Dreng

 

Menu 7 Pris Pr.Couvert 137,00
Glaseret Skinke Hel Eller I Skiver Du Bestemmer Hertil En Sauce Bordelase -Blandet Salat Med Tomatdressing Og Creme Kartofler

 

Menu 8 Pris Pr.Couvert 137,00
Nakkefilet Stegt Som Vildt Med Tyttebær - Waldorfsalat- Brune Og Hvide Kartofler Og Sauce

 

Menu 9 Pris Pr.Couvert 155,00
Plankebøf Af Oksefilet 250 G Med Ristede Champignons Og Grill. Tomat Med Hvidløg Og En Lille Salat Og Tomatdressing

 

Menu10 Pris Pr.Couvert 147,00
Svinekam Krydderstegt Med Tilehør Efter Ønske

 

Menu 11 Pris Pr.Couvert 147,00
Svinekam Med Sprød Svær - Brune Og Hvide Kartofler - Rødkål - Asier Og Sauce

 

Menu 12 Pris Pr.Couvert 180,00
Andesteg Stegt Efter Ønske

 

Menu 13 Pris Pr.Couvert 180,00
Farseret Kalkun Stegt Som Vildt

 

Menu 14 Pris Pr.Couvert 152,00
Kalvesteg Stegt Som Vildt - Brune - Hvide Kartofler - Tyttebær - Waldorfsalat Og Sauce

 

Menu 15 Pris Pr.Couvert 167,00
Indbagt Svinemørbrad - Tomat Med Duksel - Grill Slikasparges - Sauterede Grønsager - Creme Kartofler Med Hvidløg Og Sauce Bordelaise

 

Menu 16 Pris Pr.Couvert 152,00
Oksesteg Stegt Som Vildt Eller Med Glaserede Løg - Bønner - Asier Og Gele

 

Menu 17 Pris Pr.Couvert 175,00
Lammekølle Langtidsbagt Med Hele Hvidløg - Diverse Grove Friske Grønsager - Løg - Mintgele - Creme Kartofler Og Skysauce

 

Menu 18 Pris Pr.Couvert 180,00
Kalvecoulotte Med Tilbehør Efter Ønske

 

Menu 19 Pris Pr.Couvert 180,00
Oksecoulotte Med Tilbehør Efter Ønske

 

Menu 20 Pris Pr.Couvert 185,00
Helstegt Pattegris Hertil 2 Salater Af Årstidens Grønt Og Frugt Og 2 Dressinger Vælg Imellem Kartoffelsalat Eller Creme Kartofler

 

Menu 21 Pris Pr.Couvert 220,00
Indbagt Lammefilet I Butterdej Med Spinat - Årstidens Dampede Grønsager - Sauterede Svampe - Hvidløgscreme Sauce Og Pom Risole

 

Menu 22 Pris Pr.Couvert 190,00
Kalvefilet Med Tilbehør Efter Ønske

 

Menu 23 Pris Pr.Couvert 195,00
Oksefilet Af Kødkvæg Med Tilbehør Efter Ønske

 

Menu 24 Pris Pr.Couvert 220,00
Lammefilet Stegt Med Hvidløg - Rosmarin -Timian - Hertil Årstidens Friske Grøntsager - Pom Risole Og Portvinsky

 

Menu 25 Pris Pr.Couvert 230,00
Helstegt Oksemørbrad Af Kødkvæg Fra Australien Eller New Zealand, Serveres Med Små Kartofler Med Pesto Og Parmesanflager Og Sauterede
Årstidens Grønsager Med En Cremet Pebersauce Eller Tilbehør Efter Ønske

 

Menu 26 Pris Pr.Couvert 210,00
Kalvemørbrad Med Årstidens Friske Grønsager - Friske Ristede Svampe - Cremet Dildsauce Og Små Sesam Ristede Kartofler

 

Menu 27 Pris Pr.Couvert 270,00
Hjortefilet helstegt som vildt

 

Menu 28 Pris Pr.Couvert 285,00
Stegt 1½ Due Pr. Person Med Tyttebær - Waldorfsalat - Brunede Og Hvide Kartofler Og Flødesauce

 

Menu 29 Pris Pr.Couvert 145,00
Hamburgerryg - Sprængt Svinekam - Sprængt Kalvekød - Kogt Kylling     ( Henvendelse Til Kokken )

 

Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen


 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu