Hovedretter - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Hovedretter

Retter hele året
 

Menu 1 Pris Pr.Couvert 115,00
Schnitzel Af Svinemørbrad Med Ærter-Pom Saute-Dreng-Skysauce Eller Smørsauce

 

Menu 2 Pris Pr.Couvert 120,00
Indbagt Kyllingbryst I Butterdej Med
Mix Salat Og Urtedressing

 

Menu 3 Pris Pr.Couvert 125,00
Kylling Stegt Som Vildt Med Tyttebær Og Waldorff-Brunede Og Hvide Kartofler Og Sauce

 

Menu 4 Pris Pr.Couvert 150,00
Wienerschnitzel Af Kalvefilet Med Pom Saute-Ærter-Dreng-Skysauce Eller Smørsauce

 

Menu 5 Pris Pr.Couvert 145,00
Nakkefilet Stegt Som Vildt Med Tyttebær Og Waldorff Brunede Og Hvide Kartofler-Sauce

 

Menu 6 Pris Pr.Couvert 145,00
Krydderstegt Nakkefilet Med Saute Af Årstidens Grønsager-Persillekartofler-Champignonssauce

 

Menu 7 Pris Pr.Couvert 145,00
Sprængt Nakkefilet Med Årstidens Sauterede Grønsager-Flødepeberrodsauce-Persillekartofler

 

Menu 8 Pris Pr.Couvert 155,00
Kryddersteg Svinekam Med Tilbehør Efter Ønske

 

Menu 9 Pris Pr.Couvert 155,00
Svinekam Med Sprød Svær-Rødkål-Svesker-Asier-Gele Brunede Og Hvide Kartofler-Sauce

 

Menu10 Pris Pr.Couvert 180,00
Andesteg Med Rødkål Svesker-Asier-Gele-Brunede Og Hvide Kartofler-Sauc

 

Menu 11 Pris Pr.Couvert 120,00
Hakkeplankebøf Med Hvidløgsmør-Grill Tomat-Champignons-Mix Salat Og Tomatdressing

 

Menu 12 Pris Pr.Couvert 160,00
Plankebøf Af Oksefilet Med Hvidløgsmør-Grill Tomat-Champignons-Mix Salat Og Dressing

 

Menu 13 Pris Pr.Couvert 157,00
Kalvesteg Stegt Som Vildt Med Tyttebær Og Waldorff-Brune Og Hvide Kartofler-Sauce

 

Menu 14 Pris Pr.Couvert 157,00
Oksesteg Stegt Med Glaserede Løg-Haricotverts-Asier-Gele-Hvide Kartofler-Sauce

 

Menu 15 Pris Pr.Couvert 185,00
Lammekølle Med Langtidsbagte Hvidløg-Grønsager-Creme Kartofler-Sauce-Mintgele

 

Menu 16 Pris Pr.Couvert 190,00
Kalvecoulotte Med Tilbehør Efter Ønske

 

Menu 17 Pris Pr.Couvert 190,00
Helstegt Pattegris Med 2 Valgfrie Salater-2 Slags Kartofler-2 Slags Dressinger-Focasiabrød

 

Menu 18 Pris Pr.Couvert 200,00
Helstegt Kalvefilet Med Tilbehør Efter Ønske

 

Menu 19 Pris Pr.Couvert 200,00
Helstegt Oksehøjreb Med Tilbehør Efter Ønske

 

Menu 20 Pris Pr.Couvert 235,00
Helstegt Lammefilet Stegt Med Hvidløg-Rosmarin-Timian-Sauterede Grønsager-Pom Risole-Portvinsky

 

Menu 21 Pris Pr.Couvert 220,00
Helstegt Oksemørbrad Med Saute Af Årstidens Grønsager-Ristede Champignons-Grill Tomat Små Kartofler
Med Pesto Og Parmesanflager Samt Cremet Pebersauce

 

Menu 22 Pris Pr.Couvert 220,00
Helstegt Kalvemørbrad Saute Af Årstidens Grønsager Ristede Champignons-Grill Tomat-Små Ristede Kartofler-Cremet Dildsauce

 

Menu 23 Pris Pr.Couvert 275,00
Helstegt Krondyrfilet Som Vildt-Tyttebær-Waldorff-Brunede G Hvide Kartofler-Sauce

 

Menu 24 Pris Pr.Couvert 350,00
2 Stk Stegte Duer Med Tyttebær-Waldorff-Bunde Og Hvide Kartofler-Flødesauce

 

Menu 25 Pris Pr.Couvert 175,00
Risted Laks Og Tiger Rejer Med Sauterede  Grønsager-Persillekartofler Og Spinatcreme

 

Menu 26 Pris Pr.Couvert 175,00
Pocheret Letsaltet Torskeryg Med Sauterede Grønsager-Dild Kartofler Samt Creme Flødesauce Med Peberrod Og Kapers

 

Menu 27 Pris Pr.Couvert 145,00
Glaseret Skinke 3 Skiver Med Mix Salat-Tomatdressing-Bordelaise-Cremekartofler

 

Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen


 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu