Forretter - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Forretter

Retter hele året

Menu 1 Pris Pr. Couvert 50,00 NY
Husk Dagens Suppe Vægl Imellem
Karrysuppe med rejer-pore-ferskenfileer-peberfrugt eller klar suppe med kød og melboller
Aspargessuppe Eller Champignonssuppe Eller Blomkålsuppe Eller Kartoffelsuppe Eller
Tomatsuppe Med Rejer Og Peberfrugt Eller Minestrone

 

Menu 2 Pris Pr.Couvert 57,00 Ny
2 Stk Melon Med Spegeskinke

 

Menu 3 Pris Pr.Couvert 57,00 Ny
3 Stk Tarteletter Med Høns I Asparges   Eller Med Skinke Gulerødder Og Ærte

 

Menu 4 Pris Pr.Couvert 57,00 Ny
Kyllingsalat Anrettet På Ananasring Med Karrymayonaise

 

Menu 5 Pris Pr.Couvert 60,00 Ny
Kyllingsalat Med Bl.Salat-Vindruer Og Valnødder Samt Karrymayonaise

 

Menu 6 Pris Pr.Couvert 60,00 Ny
Rejecoctail Med Tomatdressing

 

Menu 7 Pris Pr.Couvert 60,00 Ny
Tunmousse Med Urtedressing Pyntet Med Rejer Og Caviar

 

Menu 8 Pris Pr.Couvert 85,00 Ny
Torsk Eller Laks I Mayonaise Overtrukket Med Citronmayonise Pyntet Med Rejer Og Caviar

 

Menu 9 Pris Pr.Couvert 85,00 Ny
Kold Røget Laks Om Asparges Med Spinat Flødecreme

 

Menu 10 Pris Pr.Couvert 85,00 Ny
Laksepate Med Hummerhaledressing

 

Menu 11Pris Pr.Couvert 85,00 Ny
Rejesalat Acapulco Består Af 2 Stk  ½ Advocados Med Salaten

 

Menu 12 Pris Pr.Couvert 90,00 Ny
Kold Varm Røget Laks Med Bernaisecreme

 

Menu 13 Pris Pr.Couvert 95,00 Ny
Kold Hellefisk I Fløde-Hvidvin-Peberrodcreme Med Friske Grønsager

 

Menu 14 Pris Pr.Couvert 70,00 NY
Kold Dampet Rødspættefilet Anrettet På Ananasring Med Karrymayonaise Pyntet Med Rejer Og Caviar

 

Menu 15 Pris Pr.Couvert 90,00 Ny
Capasio Af Oksefilet Med Sennep-Olie-Kapers-Parmesanflager

 

Menu 16 Pris Pr.Couvert 90,00 Ny
Honning Dild Risted Laks Med Glaserede Grønsager Og Vincreme

 

Menu 17 Pris Pr.Couvert 100,00 Ny
Urtemarinerede Schampirejer Anrettet På Advocadosbund Og Caviar

 

Menu 18 Pris Pr.Couvert 105,00
Varm Hellefisk I Fløde-Hvidvin-Peberrod  Med Grønsager Og Tigerrejer

 

Menu 19 Pris Pr.Couvert 105,00 Ny
Store Marinerede Tigerrejer Stegt Med Chilihonning-Hvidløg-Krydderurter-Citrongræs Hertil Ingefærcreme

 

Menu 20 Pris Pr.Couvert 135,00 Ny
Tallerken Anretning Med 3 Små Tapas - Vælg Imellem
Kylling Med Bacon-Rispapir Med Kylling
Eller Rejer-Capasio-Kold Røget Laks-Varmrøget Laks-Schampirejer-Kammuslinger
Eller Tunmousse-Laksepate-Melon Med Spegeskinke Eller Efter Ønske

 

Menu 21 Pris Pr.Couvert 95,00
Urtemarinerede Schampi Rejer Anrettet På Advocadobund Og Lakserogn

 

Menu 22 Pris Pr.Couvert 100,00
Varm Hellefisk I Fløde Hvidvin - Peberrod creme - Grønsager Og Tigerrejer

 

Menu 23 Pris Pr.Couvert 100,00
Store Marineret Tigerrejer Stegt Med Chilihonning - Hvidløg - Krydderurter - Citrongræs Og En Ingefærcreme

 

Menu 24 Pris Pr.Couvert 250,00
½ Gratineret Hummer Med Lakserogn - Blåmuslinger Og Hvidløgscreme

 

Menu 25 Pris Pr.Couvert 190,00
Hummersuppe Med Friske Hummerhaler Og Smagt Til Med Cognac

 

Menu 26 Pris Pr.Couvert 100,00
Hummersuppe Med Friske Jomfruhummerhaler Og Smagt Til Med Cognac

 


Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu