Forretter - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Forretter

Retter hele året

Menu 1 Pris Pr. Couvert 42,00
Husk Dagens Suppe Vægl Imellem Klare Supper Eller De Lækre Cremede Eller Purerede Supper

 

Menu 2 Pris Pr.Couvert 42,00
Lille Ostetære Med Serano Skinke

 

Menu 3 Pris Pr.Couvert 42,00
Karrysuppe Med Kyllingekød - Rejer - Porrer - Peberfrugt Og Fersken filér

 

Menu 4 Pris Pr.Couvert 42,00
Dagens Suppe Vælg Imellem Klarer Supper Eller De Lækre Cremede Eller Purerede Supper

 

Menu 5 Pris Pr.Couvert 42,00
Klar Suppe Med Grønsager Og Boller - Mines trone - Aspargessuppe - Champignonsuppe – Kartoffelsuppe

 

Menu 6 Pris Pr.Couvert 52,00
2 Stk. Melon Med Spegeskinke

 

Menu 7 Pris Pr.Couvert 52,00
Tartelet Med Høns I Asparges Eller Hvad Du Måtte Ønske

 

Menu 8 Pris Pr.Couvert 52,00
Kylling salat Med Vindruer Og Valnødder

 

Menu 9 Pris Pr.Couvert 55,00
Rejecocktail Med Tomat Dressing Og Flutes

 

Menu 10 Pris Pr.Couvert 60,00
Tunmousse Med  Rejer Og Urtecreme

 

Menu 11Pris Pr.Couvert 65,00
Torsk Eller Laks I Mayonnaise A La 1980 - 2000 Udgave

 

Menu 12 Pris Pr.Couvert 65,00
Røget Laks Om Asparges Med Spinatflødecreme

 

Menu 13 Pris Pr.Couvert 70,00
Laksepate Med Hummerhalecreme

 

Menu 14 Pris Pr.Couvert 65,00
Torsk I Mayonnaise A La 2015

 

Menu 15 Pris Pr.Couvert 67,00
Rejesalat Acapulco Anrettet 2 Stk. ½ Avocados

 

Menu 16 Pris Pr.Couvert 75,00
Kold Varm Røget Laks Med Bearnaise creme

 

Menu 17 Pris Pr.Couvert 75,00
Kold Hellefisk I Fløde - Hvidvin Og Peberrod creme På Dampede Grønsager

 

Menu 18 Pris Pr.Couvert 75,00
Røget Hjortefilet Med Syltede Svampe - Røget Flæsk Og Solbærcoulis

 

Menu 19 Pris Pr.Couvert 75,00
Capasio Af Oksefilet Med Sennep - Olie - Dressing kapers Og Parmesanflager

 

Menu 20 Pris Pr.Couvert 75,00
Honning Delirister Laks Med Glaserede Grønsager Og Vincreme

 

Menu 21 Pris Pr.Couvert 75,00
Chili Marineret Letrøget Laks Med Ostecreme

 

Menu 22 Pris Pr.Couvert 75,00
Sesamristede Røget Laks Med Tang - Kaviar Og Sød Sennep creme

 

Menu 23 Pris Pr.Couvert 85,00
Urtemarinerede Schamin Rejer Anrettet På Advocadobund Og Lakserogn

 

Menu 24 Pris Pr.Couvert 90,00
Varm Hellefisk I Fløde Hvidvin - Peberrod creme - Grønsager Og Tigerrejer

 

Menu 25 Pris Pr.Couvert 90,00
Store Marineret Tigerrejer Stegt Med Chilihonning - Hvidløg - Krydderurter - Citrongræs Og En Ingefærcreme

 

Menu 26 Pris Pr.Couvert 180,00
½ Gratineret Hummer Med Lakserogn - Blåmuslinger Og Hvidløgscreme

 

Menu 27 Pris Pr.Couvert 180,00
Hummersuppe Med Hummerhaler Og Smagt Til Med Cognac

 


Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu