Det kolde bord - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Det kolde bord

Smørrebrød & Buffë

Kolde Borde Og Buffeer - Priser Gældende Intil 1 Juni 2019
Brunch Menu Kan Leveres Alle Dage Fra Kl. 06.00
Pris Pr.Stk. 29,00
Usp. Smørrebrød Med Diverse Pålæg
Pris Pr.Stk. 45,00
Luksus Smørrebrød Med Blandet Pålæg Samt Ål-Laks-Rejer
Pris Pr.Stk. 23,00
Sandwich

 

Menu 1 Pris Pr.Couvert 150,00
1 Slags Sild Med Æg Og Tomat                       
2 Slags Pålæg Med Tilbehør
1 Lun Ret
1 Slags Ost
Brød Og Smør

 


Menu 2 Pris Pr.Couvert 200,00
1 Slags Sild Med Æg Og Tomat
2 Slags Pålæg Med Tilbehør
1 Slags Lun Ret Med Kartofler Eller Pasta
1 Lækker Salat Med Dressing
2 Slags Ost Med Brød Og Smør Eller 1 Stk. Kage
Brød Og Smør

 


Menu 3 Pris Pr.Couvert 180,00
Marineret Sild Med Æg - Tomat Og Karrysild
Saltstegt Sild Med Bløde Løg - Sennep Og Rødbeder
Fiskefilet Med Remoulade Og Citron
2 Slags Pålæg Med Tilbehør
2 Slags Ost Med Kiks Og Druer Eller Frugtsalat
Brød Og Smør

 


Menu 4 Pris Pr.Couvert 215,00
1 Slags Sild Med Æg Og Tomat
Lækker Tunsalat Med Olie Og Karrydressing
Varm Eller Kold Røget Laks Med Tilbehør
Mørbradbøf Med Champignon A La Creme
Tærte Med Broccoli - Løg - Bacon Og Hvidløg dressing               
2 Slags Ost Med Kiks Eller Frugtsalat Eller Kage
Brød Og Smør

 


Menu 5 Pris Pr.Couvert 220,00
Marinerede Tiger Rejer Med Hvidløgscreme
Rispapir Rulle Med Friske Grønsager - Kylling Hertil Soya Sauce I Skål
Lille Ostetærte Med Seranoskinke Eller Varmrøget Laksmousse Med Urtecreme
Kold Roastbeef Med Kartoffelsalat Og Oliven Tapanade
Dagens Pannecotte Med Frisk Frug
Og Foccasiabrød

 


Menu 6 Pris Pr.Couvert 270,00
Varm Røget Laks Mousse Med Lakserogn Og Urtecreme
Rispapir Rulle Med Friske Grønsager Og Store Rejer Med Sød Chili Sauce                 
Kylling salat Med Frugt Og Bacon
Kalvemørbrad Medaljon På Sauter Af Årstidens Grønsager
Flødepebersauce Med Små Sesam Ristede Kartofler   
Indbagt Rougefort Og Blåbær I Fillodej
Og Foccasiabrød

 


Menu 7 Pris Pr.Couvert 240,00
Laksroulade Med Caviar Creme
Kold Grøntsagsterrine Med Hummerhalecreme
Melon Med Spegeskinke
Tortillas Med Kylling
Oksekød Marsala Med Bulgursalat Og Humus
Ostelagkage Med Kirsebærtop
Og foccaciabrød

 


Menu 8 Pris Udregnes Gennemsnitspris Er Og Tillægges +20 %
Pris Pr.Couvert ???,00

Stege Og Fiske Buffet Bestående Af
2 Slags Fisk Fra Menukortet
2 Slags Steg Med Tilbehør Efter Ønske
2 Slags Dessert

 


Menu 9 Pris Pr.Couvert 210,00
Marinerede Rejer 100g I Portion Med Lime Chili Creme
2 Stk. Frikadeller
1 Stk. Kyllingelår
1 Stk. Skåret Ribbensteg                                               
1 Stk. Grillpølse Samt Melonsalat Og Mormorsalat  Med Flødedressing
Flutes - Smør
                                                                                       

 


Menu 10 Pris Pr.Couvert 285,00
Honning Dild Ristede Laks Med Caviarcreme
Bruschetta Med Tunmousse - Kapers Og Rejer
Pasta Med Oliven Og Asparges Vendt I Basilikum Pesto
Stegt Kylling bryst Med Citron, Rosmarin Og Hvidløg
Krydret Stegt Oksefilet Sauce Bordelaise Og Små Sesam Stegte Kartofler
Brownie Med Vanilliecreme - Frugt
Og Foccasiabrød

 


Menu 11 Pris Pr.Couvert 340,00                                                                    
Stegte Kammuslinger Og Dampede Blåmuslinger Med - Pimentcreme Og Krydrede Grillede Grønsager
Skiveskåret Vitello Tonnato - Stegt Kalvefilet I Tynde Skiver Med Tunmousse-Rukola - Kapse Med Stilk Samt Parmesanflager
Lækker Kylling salat Efter Årstiden
Krydderstegt Svinekam Med Sprød Svær
Helstegt Kalvemørbrad
Tomatsalat - Bønnesalat Med Hvidløg - Rå Marinerede Grønsager
Tomatdressing - Urtedressing
Sauce Peber Og Choronsauce
Pom Quartre - Kartoffelpate
Citrontærte Med Frisk Frugt Eller Frugttærte
Og Foccasiebrød

 


Menu 12 Pris Pr.Couvert 155,00
Brunch Kan Leveres Alle Dage Fra Kl. 06.00
2 Stk. Morgenbrød
1 Skive Rugbrød
2 Stk. Smør Og Jordbærmarmelade
5 Stk. Coctailpølser
4 Stk. Bacon Og Røræg Af 1½ Æg
Lun Leverpostej Med Bacon
1 Skive Røget Laks Og Marineret Sild
1 Skiver Spegepølse
2 Skiver Rullepølse Løg Og Peberfrugt I Skåle
2 Slags Ost
1 Stk. Mini Wienerbrød

 


Menu 13 Pris Pr.Couvert 135,00
Brunch Kan Leveres Alle Dage Fra Kl. 06.00
2 Stk. Morgenbrød
1 Skive Rugbrød
2 Stk. Små Smør
Jordbærmarmelade
5 Stk. Cocktailpølser
4 Stk. Bacon
Røræg Af 1½ Æg
Leverpostej Med Ristede Champignons
2 Skiver Spegepølse
2 Skiver Rullepølse
2 Slags Ost Efter Ønske
1 Stk. Mini Wienerbrød

 


Menu 14 Børnebuffet - Pris Pr.Couvert 80,00
1 Stk. Pølsehorn
1 Stk. Kyllinge Underlår
1 Stk. Frikadelle
1 Gang Blandet Salat Efter Ønske Og Dressing
Bollebrød Og Smør

 


Menu 15 Pris Pr.Couvert 200,00
Røget Laksmousse Med Urtecreme
Rispapirrulle Med Kylling bryst Og Grønsager Sød Chili
Lille Ostetærte Med Sarona skinke
Kold Roastbeef Med Kold Kartoffelsalat Og Mix Salat Med Tomatdressing
Brownie Med Frugt Og Creme Fraiche Rør Med Vanillie
Focasiabrød

 


Menu 16 Pris Pr.Couvert 195,00
Marineret Sild Med Æg Og Tomat
Varm Røget Laks Med Slikasparges Og Røræg
Marinerede Tigerrejer I Rispapir Med Sød Chilisauce
Kylling Salat Med Karrysmag Og Bacon
Broccoli-Løg-Bacontærte Med Hvidløg dressing
Frugttærte Med Creme Fraiche Rørt Med Vanillie
Focasiabrød

 


Menu 17 Pris Pr.Couvert 210,00
Honning Dild Ristet Laks Med Citroncreme
Pastasalat Med Lun Laks-Rejer-Muslingecreme
Kylling bryst Stegt Med Citron-Rosmarin-Bladselleri-Hvidløg (Kold)
Rå Marinerede Grønsager Hertil Hvidløgscreme
Viello-Tonnato = Kalvefilet Med Tunmousse Pyntet Med Ukola-Karse-Parmesanflager
Samt Kapers Med Stilk
Ostelagkage Med Kirsebærtop
Focasiabrød

 



Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen



 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu