Hoved menu
Menu 1 Pris Pr.Couvert 45,00
1 Stk Hjemme Lavet Pandekage Med Grand Maniere Creme Og Valnødder Eller Med Jordbærcreme
Menu 2 Pris Pr.Couvert 45,00
Fløderand Med Kirsebærsauce
Menu 3 Pris Pr.Couvert 45,00
Jordbær Eller Hindbær Eller Blåbærfromage
Menu 4 Pris Pr.Couvert 45,00
Citron-
Menu 5 Pris Pr.Couvert 45,00
Mocca Eller Ferskenfromage
Menu 6 Pris Pr.Couvert 50,00
Kirsebærfromage På Makronbund
Menu 7 Pris Pr.Couvert 50,00
Hjemmelavet Isrand Med Jordbær Eller Hindbærsauce
Menu 8 Pris Pr.Couvert 50,00
Karamelrand Med Karamelsauce Og Fersken
Menu 9 Pris Pr.Couvert 50,00
Creme Brule
Menu 10 Pris Pr.Couvert 45,00
Pannecotte Med Årstinens Smag Eller Efter Ønske
Menu 11 Pris Pr.Couvert 40,00
Ostelagkage Med Kirsebærtop
Menu 12 Pris Pr.Couvert 50,00
Romfromage Med Kirsebærsauce
Menu 13 Pris Pr.Couvert 50,00
Kanel Is Med Frugter Og Blåbær Coulli
Menu 14 Pris Pr.Couvert 50,00
Jordbær Eller Hindbær I Gele Med Råcreme Med Makroner
Menu 15 Pris Pr.Couvert 60,00
Frugttærte Med Rørt Creme Fraiche Eller Sotf Ice
Menu 16 Pris Pr.Couvert 50,00
3 Stk Hjemmelavede Pandekager Med Syltetøj-
Menu 17 Pris Pr.Couvert 50,00
Ris A La Mande Med Kirsebærsauce
Menu 18 Pris Pr.Couvert 55,00
Rubinsteinerkage Med Små Flødeboller
Menu 19 Pris Pr.Couvert 60,00
Jordbær Romanoff Med Soft Ice
Menu 20 Pris Pr.Couvert 60,00
Nøddekurv Med Frisk Frugt Og Soft Ice
Menu 21 Pris Pr.Couvert 60,00
Brovnie Med Frugter Og Soft Ice
Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen