Desserter - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Desserter

Retter hele året
 

Menu 1 Pris Pr.Couvert 45,00
1 Stk Hjemme Lavet Pandekage Med Grand Maniere Creme Og Valnødder Eller Med Jordbærcreme

 

Menu 2 Pris Pr.Couvert 45,00
Fløderand Med Kirsebærsauce

 

Menu 3 Pris Pr.Couvert 45,00
Jordbær Eller Hindbær Eller Blåbærfromage   

 

Menu 4 Pris Pr.Couvert 45,00
Citron-Appelsin-Ananasfromage

 

Menu 5 Pris Pr.Couvert 45,00
Mocca Eller Ferskenfromage

 

Menu 6 Pris Pr.Couvert 50,00
Kirsebærfromage På Makronbund

 

Menu 7 Pris Pr.Couvert 50,00
Hjemmelavet Isrand Med Jordbær Eller Hindbærsauce

 

Menu 8 Pris Pr.Couvert 50,00
Karamelrand Med Karamelsauce Og Fersken

 

Menu 9 Pris Pr.Couvert 50,00
Creme Brule

 

Menu 10 Pris Pr.Couvert 45,00
Pannecotte Med Årstinens Smag Eller Efter Ønske

 

Menu 11 Pris Pr.Couvert 40,00
Ostelagkage Med Kirsebærtop

 

Menu 12 Pris Pr.Couvert 50,00
Romfromage Med Kirsebærsauce

 

Menu 13 Pris Pr.Couvert 50,00
Kanel Is Med Frugter Og Blåbær Coulli

 

Menu 14 Pris Pr.Couvert 50,00
Jordbær Eller Hindbær I Gele Med Råcreme Med Makroner

 

Menu 15 Pris Pr.Couvert 60,00
Frugttærte Med Rørt Creme Fraiche Eller Sotf Ice

 

Menu 16 Pris Pr.Couvert 50,00
3 Stk Hjemmelavede Pandekager Med Syltetøj-Sukker-Is

 

Menu 17 Pris Pr.Couvert 50,00
Ris A La Mande Med Kirsebærsauce

 

Menu 18 Pris Pr.Couvert 55,00
Rubinsteinerkage Med Små Flødeboller

 

Menu 19 Pris Pr.Couvert 60,00
Jordbær Romanoff Med Soft Ice

 

Menu 20 Pris Pr.Couvert 60,00
Nøddekurv Med Frisk Frugt Og Soft Ice

 

Menu 21 Pris Pr.Couvert 60,00
Brovnie Med Frugter Og Soft Ice

 


Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu