Desserter - Rabækkensmadservice

Gå til indhold

Hoved menu

Desserter

Retter hele året
 

Menu 1 Pris Pr.Couvert 35,00
Hjemmelavede Pandekager Med Jordbær Eller Grand Maniereceme (Kold 1 Stk)

 

Menu 2 Pris Pr.Couvert 45,00
Fløderand Med Kirsebærsauce

 

Menu 3 Pris Pr.Couvert 45,00
Jordbær - Hindbær Eller Blåbærfromage

 

Menu 4 Pris Pr.Couvert 45,00
Citron - Appelsin Eller Ananasfromage

 

Menu 5 Pris Pr.Couvert 45,00
Moccafromage Eller Ferskenfromage Med Nougat

 

Menu 6 Pris Pr.Couvert 45,00
Kirsebærfromage På Makronbund

 

Menu 7 Pris Pr.Couvert 45,00
Hjemmelavet Isrand Med Jordbær Eller Hindbærsauce

 

Menu 8 Pris Pr.Couvert 45,00
Karamelrand Med Karamelsauce Og Fersken

 

Menu 9 Pris Pr.Couvert 45,00
Creme Brule (Portions)

 

Menu 10 Pris Pr.Couvert 45,00
Pannecotte Med Smag Efter Ønske (Portions)

 

Menu 11 Pris Pr.Couvert 45,00
Ostelagkage Med Kirsebærtop

 

Menu 12 Pris Pr.Couvert 50,00
Romfromage Med Kirsebærsauce

 

Menu 13 Pris Pr.Couvert 50,00
Kanelis Med Frugter Og Blåbærcoulli

 

Menu 14 Pris Pr.Couvert 50,00
Jordbær Eller Hindbær I Gele Med Råcreme Med Makroner

 

Menu 15 Pris Pr.Couvert 50,00
Frugttærte Med Henkogte Frugter Hertil Cremefraiche Eller Flødeskum

 

Menu 16 Pris Pr.Couvert 50,00
Jordbær Eller Solbærtærte Af Frosne Frugter Med Cremefraiche Eller Flødeskum

 

Menu 17 Pris Pr.Couvert 50,00
Hjemmelavede Pandekager Med Isblokke - Jordbærsyltetøj Og Sukker

 

Menu 18 Pris Pr.Couvert 50,00
Abricos - Sveske Eller Jordbærtrifflie

 

Menu 19 Pris Pr.Couvert 50,00
Ris A La Mande Med Kirsebærauce Eller Karamelsauce

 

Menu 20 Pris Pr.Couvert 55,00
Rubinsteinerkage Eller Sherryfromage

 

Menu 21 Pris Pr.Couvert 55,00
Frugttærte Med Frisk Frugt Med Cremefraiche Eller Flødeskum

 

Menu 22 Pris Pr.Couvert 55,00
Jordbær Romanoff Med Soft Ice

 

Menu 23 Pris Pr.Couvert 60,00
½ Udhulet Ananas Med Friske Frugt Marineret I Grand Maniere Og Softice

 

Menu 24 Pris Pr.Couvert 55,00
Nøddekurv Med Frisk Frugt Og Is

 

Menu 26 Pris Pr.Couvert 55,00
Chokoladekage Soft Ice Og Frugt

 

Menu 27 Pris Pr.Couvert 65,00
Mandelrand Med Frisk Frugtsalat Og Softice

 


Med Venlig Hilsen Køkkenchef
Anders Knudsen

 
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu